Algemene informatie


Bestel informatie

Betaling
Zodra uw betaling is ontvangen, zullen wij uw bestelling verwerken.
U ontvangt een orderbevestiging via e-mail en hiermee geven wij aan dat de bestelprocedure in gang gezet is en uw order wordt verwerkt. Het is daarom belangrijk dat u het juiste e-mailadres opgeeft.
  
Bezorging
De door u bestelde goederen worden door Post NL geleverd. Bestellingen worden in de regel binnen 2 tot 5 werkdagen na ontvangst van betaling, geleverd op het adres zoals aangegeven op het bestelformulier. Alle informatie welke wordt gegeven op deze site, wordt strikt persoonlijk en vertrouwelijk gebruikt en zullen wij op geen enkele wijzen afstaan aan derden.
  
Levertijd
De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen naar ontvangst van de betaling, indien het product op voorraad is.
Als de uiterste levertijd onverhoopt niet mocht worden gehaald, nemen wij contact met je op.

Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlands recht van toepassing.
 
Als u artikelen bestelt via Reefsupplements, geldt het volgende:
Wet kopen op afstand
Europese richtlijn 97/7/EG
Het Nederlands wetsvoorstel 26 861
en Staatsblad 617 van 28 december 2004
 
 1.    De website biedt informatie over haar producten, ook kunt u telefonisch extra  informatie opvragen.
 
 2.    De belangrijkste kenmerken van het product worden onder de naam van het product in de  webshop beschreven.
 
 3.    De prijs staat duidelijk bij het product vermeld.
 
 4.    Kopers betalen vooruit en verzending geschiedt achteraf na ontvangst van betaling.
 
 5.    Alle betalingen gaan via Paypal, Ideal en voorruit betaling per bank.
 
 6.   Kopers hebben ook de mogelijk om de bestelling af te halen bij ons.
    
 7.    Producten worden vrijwel direct verstuurd, na ontvangst van betaling, indien het product voorradig is. Reefsupplements is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van de producten tijdens verzending door Post NL.
 
 8.    Contactgegevens van Reefsupplements zijn vermeld op de website.
 
 9.    Bij elke overeenkomst in geval van koop op afstand heeft koper een termijn van 7 werkdagen waarbinnen hij de overeenkomst zonder betaling van een boete en zonder opgave van redenen kan herroepen. Koper moet in voorkomende gevallen de verzendkosten van de bestelde producten betalen. De termijn van het herroepingrecht gaat in op de dag waarop de koper het door hem bestelde ontvangt.
 
 Is uw bestelling beschadigd aangekomen dient u het dezelfde dag nog aan ons te melden.
 
 Is uw bestelling incompleet dan dient u dit BINNEN 2 DAGEN te melden.
 
 10.    Koper kan zich niet beroepen op zijn herroepingrecht, als het gaat om gebruikt of beschadigd product. Reefsupplements zal alleen producten retour nemen indien het onbeschadigd is en in de originele verpakking zit en factuur bijgesloten is.
 
 11.    Indien Reefsupplements de overeenkomst niet kan uitvoeren, omdat het bestelde product niet leverbaar is, zal zij de koper daarvan direct op de hoogte stellen en de gelden die ter betaling van het product reeds zijn voldaan, binnen 10 dagen terug betalen.
 
 12.    Wanneer Reefsupplements de koper een product kan leveren van gelijke kwaliteit en prijs, zal zij de koper hiervan op de hoogte brengen. In dat geval kan de levering van het product niet worden gelijkgesteld aan een ongevraagde levering. Tevens behoudt Reefsupplements zich het recht voor prijzen te wijzigen. In voorkomende gevallen zal een wijziging van de prijs aan de koper worden gemeld voordat tot levering wordt overgegaan.

 13.    Als een product verkeerd vermeld staat op de website mag Reefsupplements de bestelling annuleren en het bedrag binnen 10 dagen terug betalen.

 14.    Bestellingen waarbij producten speciaal en op maat besteld worden bij de fabrikant kunnen niet geannuleerd worden.
 
Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op haar website. Onjuistheden en onvolkomenheden kunnen echter voorkomen.

© 2014 - 2020 Reefsupplements | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel